Op dinsdag 26 januari zal de site offline komen voor een grote update.  De reden voor deze update is stijgende veiligheidsproblemen met de huidige versie van joomla (1.5).  We hebben reeds meerdere joomla updates links van ons laten liggen omwille van het feit dat het forum niet werd ondersteund in nieuwe joomla versies.  Nu werd er eindelijk een verhuis script voor het forum gevonden naar een nieuw forum dat wel wordt ondersteund in de nieuwste joomla versie.

Allemaal nogal technisch.  Omdat er echt behoorlijk wat modules zullen wijzigen zal de look-and-feel ook niet geheel aansluiten met onze huidige website, maar we proberen deze toch zo goed mogelijk te benaderen.  Volgende fasering hebben we in gedachten:

-) Dinsdag (ten laatste woensdag): Site offline en terug online, gebruikersbeheer terug online, samen met het forum en de algemene inhoud van de site.

-) Woensdag (ten laatste donderdag): Verjaardagskalender en gewone kalender terug online.

-) Donderdag (hopelijk): Bestandsbeheer (downloads) terug online.

-) Volgende dagen en weken: Ditjes en datjes (contactformulieren, inschrijvingsformulieren, vertalingen van engels naar nederlands, ...)

Als je na donderdag opmerkingen/wijzigingen wil aan de site, laat het dan aub weten op m'n mailadres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).  Ik doe m'n best om die aanpassingen dan zo snel mogelijk te verwerken.

Wish me luck ;-), Guy